AVS DANMARK ApS

AVS DANMARK ApS

avs

 

AVS Danmark er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljøteknik og sikkerhed

Vi blev stiftet i 1981 som en handels- og rådgivningsvirksomhed, der har det som sin mission at hjælpe den danske industri indenfor automatisering, håndtering, miljø og sikkerhed.

 

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger

Vi benytter nogle af verdens førende producenter, der råder over de nyeste teknologier. Vores brede produktprogram og specialiserede viden gør os i stand til at arbejde inden for alle industrier.

Vores viden er din sikkerhed!

Med vores stærke produktprogram sikres du de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø hvad enten det drejer sig om ren luft, nedsættelse af trykluft-støj eller din generelle sikkerhed.

 

Kig forbi, hvor vi blandt andet viser:

 

 • Partikler, partikler, partikler – størrelsen betyder noget!
  Olietågeudsugning med Absolent og Filtermist, der ikke bare sikrer medarbejdernes helbred, den reducerer også driftsomkostningerne.

 

 • Bliv fri for bakterier og forlæng levetiden på dine køle-smøremidler!
  Kæmper du med snavsede og fedtede maskiner, kan du også få demonstreret vores lavtryksvaskere fra ph-cleantec, der let løser opgaven. Og den helt nye model kan endda desinficere køle-smøremidler. Ved at renholde dyre maskiner øges levetiden.

 

 • Forlæng kølevæskens levetid
  Med en Chip Trapper får du en effektiv metode til regelmæssig rensning af kølevæsker, da den effektivt opsuger spåner, skår o.lign. Du slipper for at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstopning.

 

 • Undgå belastningsskader og tinnitus!
  Vi sætter også fokus på støjsvag og sikker trykluft. Vi har Danmarkspremiere på den nye prisvindende Pro One blæsepistol fra Silvent, der sænker støjen og sparer på den dyre trykluft uden at det forringer blæsekraften.

 

Vi glæder os til at tale med dig om mulige løsninger.

– et godt og sikkert arbejdsmiljø betaler sig og kan ses på bundlinjen!