SANDVIK A/S

SANDVIK A/S

sandvik

PrimeTurning™

 

Den største innovation inden for drejning … siden drejning blev opfundet

Sandvik Coromant præsentere et helt nyt concept indenfor drejning, der både indeholder en helt unik metode og unikke værktøjer.

Den lille indgrebsvinkel giver tynde og brede spåner, der fjerner belastningen og varmen fra næseradiussen. Det giver længere værktøjslevetid eller mulighed for at øge skæredata markant.

CoroTurn® Prime-skær har tre skærkanter på hvert hjørne. En skærkant for hhv. længde-, plan- og profildrejning, således at slitagen fordeles over en længere skærkant og ikke kun skærspidsen. Det fjerner også varmen fra skærezonen, hvilket er med til at give skærene en væsentlig længere levetid.

Dobbelt så høj hastighed og dobbelt så hurtig tilspænding sikrer hurtigere spåntagning og dermed højere produktivitet.

 

CoroCut® QD Y-akse stik,

Afstik bliver aldrig det same igen. En ny banebrydende metode , i kombination med unikke værktøjer tilfører afstik en ny dimension.

Sandvik Coromant introducerer nu en helt ny metode til afstikning med de samme fordele som CoroCut® QD. Almindelig afstikning har kun tilspændingsbevægelse langs X-aksen. At dreje skærlejet 90 grader giver en langt bedre retning af skærekræfterne, og det giver langt højere stabilitet. Over seks gange højere stivhed af bladet, muliggør betydeligt højere tilspænding og længere udhæng uden at miste stabiliteten.

Mindre vibration sammenlignet med almindelig afstikning giver mindre støj samt forbedret overfladekvalitet og mere lige snit.