Udstillere

 

Industriens bedste specialister løfter i flok
Klik på logoerne for at læse mere

 

avs cadsys cg_tech
AVS Danmark
AVS Danmark udstiller luftrensning, blæsepistoler og partsvaskere

Kig forbi og se den ultimative løsning inden for olietågeudsugning. Vores filterteknologi recirkulerer luften – og den luft, der kommer ud efter filtrering er renere end den luft, der kom ind.
Vi viser derudover den nye prisvindende blæsepistol Pro One, der nedsætter støjen med op til 69% samtidig med en trykluft-besparelse på op til 53%.
AVS er fremstillingsindustriens partner når det drejer sig om ren luft, støjsvag blæseteknik, magnetisk filtrering, parts- og maskinvaskere, desinficering af køle-smøremidler m.m.
CADSYS
CADSYS er førende CAM leverandør indenfor dynamisk fræsning og avancerede mill/turn løsninger.
På messen vil du kunne få demonstreret,  SolidCAM og iMachining en integreret CAM løsning til SolidWorks og Autodesk inventor,
Der kan nedbringe maskintider markant og forlænge levetider på skærende værktøjer.
Vi fremviser også vores high-end løsning, Esprit, til avanceret Mill/Turn opgaver og langdrejere, samt Tegneprogrammet SpaceClaim,
der er perfekt til at forberede 3D filer til fremstilling uanset hvilket filformat de kommer fra.
 
CGTech Ltd.
CGTechs VERICUT®-software er standarden for CNC-simulering, verifikation, optimering, analyse og additivfremstilling. VERICUT beskytter CNC værktøjsmaskiner mod potentielt katastrofale kollisioner ved at levere et virtuelt bearbejdningsmiljø til programsimulering og test af postbehandlet CNC-kode. VERICUT bruges i vid udstrækning til at øge effektiviteten af komplekse 5-akse-bearbejdningscentre og fræse/ drejemaskiner. Det er et stand-alone produkt, men kan også integreres med alle førende CAD / CAM / PLM systemer.
CGTech er repræsenteret af IPES A / S i Danmark. Besøg IPES for at se vores produkter.

damrc  sandvik
DAMRC
Nye værktøjer på ældre maskiner- der vil blive demonstreret  high performance værktøjer på ældre maskiner

Få et indblik i nye teknologier, f.eks. materialenormalisering ved vibrationer som alternativ til almindelig varmebehandling samt brugen af CO2 som erstatning for konventionelle køle-smøremidler


YAMAZAKI MAZAK DANMARK A/S
Kom og oplev live demoer på Integrex i-300 multitasking maskine og Variaxis i-600 5 akset center.
Se SmoothX styringens mange nye features som f. eks. Smooth Gear Milling, Smooth Engraving, og se programmering efter solid-filer direkte på styringen med 3D assist, herunder dynamisk fræsning.
Se også elementer fra Mazaks Industri 4.0 med Smooth Monitor, Smooth Tool Management, API interface mm.
DMG MORI Denmark ApS
DMG MORI udstiller 3 maskiner:
Vi vil sammen med Sandvik foretage live demo på NLX 2500 / 700 med fokus på Prime Turning samt Corocut QD Y-akse afstik. Derudover vil vi i samarbejde med CADSYS og Kyocera Unimerco vise bearbejdning af hårde materialer på NHX 6300 – herunder high-feed fræsning, dynamisk fræsning, DRV Korthulsbor og PROCLAMP.
Slutteligt vil vi vise et fræsecenter med automatiseringsløsning fra Erowa med Robot Compact 80.

erowa kennametal Hexagon
Erowa Technology Scandinavia A/S
Erowa International er et af de førende automatiserings firmaer, som kan transportere palettesystemer fra 0 til 800 kg. til CNC bearbejdningsmaskiner med en gentagelses nøjagtighed på 0,002 mm. som enkeltcelle eller linje robotceller.
Fortiva Danmark A/S
Kom og se nyhederne fra Kennametal, en af verdens førende producenter af hårdmetal værktøjer. ”innovation 2018”

Hexagon Metrology Nordic AB
Som førende specialist inden for metrologi- og fremstillingsløsninger giver vores ekspertise inden for Sensing, Thinking, Acting – indsamling, analyse og aktiv anvendelse af måledata – vores kunder sikkerhed til at øge produktionshastigheden og accelerere produktiviteten, samtidig med at de forbedrer produktkvaliteten.
IPES IPES kyocera
IPES A/S
IPES A/S vil under Spånliga 2018 fokuserer på Titanium Produktion (fræsning/drejning).
Hvor vi vil anvende seneste værktøjer fra Dassault Systems ”3DExperience” version 2017 til alt programmering i ”Hard Metal Production”.
Simulering og Validering af ISO-programmerne vil blive vist og gennemført i VERICUT 8.1
Optimering af ISO-programmerne vil blive foretaget med det nye værktøj fra CGTech – VERICUT FORCE. (Danmarks premiere)
Kom og mød os – vi har i samarbejde med Sandvik og Mazak lavet en fysisk gennemgang af hele processen.
 
KJV A/S
PRODUKTIVITET…
Alle taler om det – vi gør noget ved det!
Vores erfarne specialister står  klar til at hjælpe dig med produktivitetsoptimering, procesudvikling, bestykninger og værktøjsvalg.
Vi tilbyder rådgivning og produkter – herunder specialværktøjer –  til spåntagende bearbejdning, opspænding og nulpunktssystemer, opmåling og forindstilling samt værktøjsstyring og automation.
Inden for Spåntagning tilbyder vi Danmarks nok bredeste produktprogram med bl.a. de stærke agenturer: ISCAR – Lang Technik – Matrix – Zoller – Maykestag – Fahrion – Benz – Bilz – SMW Autoblok.
 
Kyocera Unimerco
Kyocera Unimerco vil bl.a. fokusere på specialværktøjer, nyt DRV korthulsbor i 6xD samt Kyocera SGS endefræsere, som er optimeret til Alu og sværtbearbejdelige materialer.
Måleteknisk er der fokus på proceskontrol ved opmåling direkte i produktionen med Renishaw Equator samt løsninger for dataopsamling og SPC med produkter og software fra IBR.
POLUND OK sandvik
MASKINFABRIKKEN POLUND A/S
Spar tid og forøg produktionen med PRO-CLAMP Systems
Hurtig omstilling * Ekstra stor spændkraft * Ergonomisk * Rengøringsvenlig * Skræddersyede løsninger *
 
OK A.M.B.A.
Med vores unikke køle-/smøremidler fra Rhenus Lub, sætter vi fokus på hvordan vi optimerer brugen af køle-/smøremidlerne hos Jer, med økonomiske fordele til følge.
 
Sandvik Coromant har genopfundet drejningen
 
CoroCut® QD Y-akse stik,
Afstik bliver aldrig det same igen. En ny banebrydende metode , i kombination med unikke værktøjer tilfører afstik en ny dimension.
PrimeTurning™
Et helt nyt concept indenfor drejning, der bade indeholder en helt unik metode og unikke værktøjer.
CoroMill® Plura
Unikke værktøjer og metoder til optimeret produktivitet.
 
Fuld Skrue
Fuld Skrue er et netværk der består af engagerede aktører og interessenter inden for dansk industri, der ønsker at gøre en forskel for produktiviteten – i den enkelte virksomhed, i industrien og i Danmark. Under Spånligaen vil Fuld Skrue sørge for inspirerende indlæg til morgenmøderne med fokus på at konkretisere Industri 4.0
TIBNOR
Deltager ikke på messen med en stand, men er medsponsor.