AVS DANMARK ApS

AVS DANMARK ApS

AVS Danmark er industriens bedste samarbejdspartner inden for miljøteknik og sikkerhed

Vi blev stiftet i 1981 som en handels- og rådgivningsvirksomhed, der har det som sin mission at hjælpe den danske industri indenfor automatisering, håndtering, miljø og sikkerhed.

 

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger

Vi benytter nogle af verdens førende producenter, der råder over de nyeste teknologier. Vores brede produktprogram og specialiserede viden gør os i stand til at arbejde inden for alle industrier.

Vores viden er din sikkerhed!

Med vores stærke produktprogram sikres du de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø hvad enten det drejer sig om ren luft, nedsættelse af trykluft-støj eller din generelle sikkerhed.

 

Kig forbi til en faglig snak om:

 

  • Partikler, partikler, partikler – størrelsen betyder noget! Olietågeudsugning med Absolent og Filtermist, der ikke bare sikrer medarbejdernes helbred, den reducerer også driftsomkostningerne.

 

  • Bliv fri for bakterier og forlæng levetiden på dine køle-smøremidler! Kæmper du med snavsede og fedtede maskiner, kan du også få demonstreret vores lavtryksvaskere fra ph-cleantec, der let løser opgaven. Og den helt nye model kan endda desinficere køle-smøremidler. Ved at renholde dyre maskiner øges levetiden. 

 

  • Forlæng kølevæskens levetid Med en Chip Trapper får du en effektiv metode til regelmæssig rensning af kølevæsker, da den effektivt opsuger spåner, skår o.lign. Du slipper for at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstopning.

 

  • Undgå skader og tinnitus! Manuel blæsning med trykluft er almindelig i industrien ved rengøring, tørring eller køling af objekter. Vi tilbyder en bred vifte af sikkerheds-blæsepistoler med høj styrke og lavt støjniveau.

 

  • Effektiv magnetisk filtrering af olie/køle-smøremiddel Med Eclipse magnetisk filtrering får du den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning.

Vi glæder os til at tale med dig om mulige løsninger.

– et godt og sikkert arbejdsmiljø betaler sig og kan ses på bundlinjen!