Udstillere på Spånligaen 2022

Her kan du se mere om udstillerne på Spånligaen 2022

Udstillere på Spånligaen 2022 vil dagen igennem køre demonstrationer af ny teknologi, software, værktøj og køle- og smøremidler.

SPÅNLIGAEN 2021 var større og vildere end nogen sinde. Og vi har derfor store forventninger til et mindst ligeså godt event i år, hvor udstillerne vil stå til rådighed for vidensdeling og ekspertviden.

Udstillerne er selv producenter i den spåntagende branche og har hver deres specialviden.

Se alle udstillerne herunder og læs mere om deres arbejde

AVS Danmark

Eksperter i miljøteknologi, pneumatik og automatik til industrien

Vores produkter og vores tekniske support betyder, at vi kan hjælpe dig med at minimere tid til vedligehold og nedetid – og sørge for, at dit udstyr kører med optimal effektivitet.

 

AVS udstiller på Spånligaen 2020

Ceratizit Scandinavia

Højteknologiske specialisister i skærende værktøjer og hårde materialeløsninger

Med vores brands Cutting Solutions by Ceratizit, Komet, WNT og Klenk er vi din full-service leverandør inden for alle områder af spåntagende bearbejdning.

 

Logo for Ceratizit - udstiller på Spånligaen 2020

Danish Advanced Manufacturing Research Center

Høj specialiseret viden med henblik på at løse teknologiske udfordringer i den spåntagende industri

DAMRC er et forsknings- og udviklingscenter for avancerede produktionsteknologier, der udvikler og omdanner den
nyeste viden til praktiske løsninger.

 

DMG MORI Denmark

Med over 140 år som teknologileder og en bred portefølje af højteknologiske produkter ser vi frem til at samarbejde med dig

DMG MORI kombinerer tyske og japanske traditioner der inkluderer præcision og markedsledende teknologi indenfor maskinbygning. Vi ønsker at levere maksimal produktivitet og bæredygtig vækst til din virksomhed.

 

Logo for DMG MORI - udstiller på Spånligaen 2020

DUROC MACHINE TOOL DANMARK

Vi er håndværkere med stor respekt for vores fag og vores kunder. Derfor sætter vi en ære i at sige, hvad vi gør, og gøre, hvad vi siger.

Vi er til stede på syv markeder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Letland og Litauen – og er dermed Nordens og Baltikums største leverandør af maskiner, værktøj, service og support til maskinindustrien.

 

ESPRIT Nordic

Mange års erfaring indenfor den industrielle branche samt CAM-programmer

Vi ser os selv, som nogle af de stærkeste og mest kompetente samarbejdspartnere på markedet, når det drejer sig om programmering, tidsstudier, produktionsoptimering og udvikling.

 

Logo for DMG MORI - udstiller på Spånligaen 2020

Fortiva

Fortiva er operatøren med det største udvalg indenfor boring, drejning, fræsning, afkortning og fastspænding

Vi praktiserer, hvad vi har lært fra vores kunder – skandinavisk virksomhed, der udspringer af iværksætterånd, opfindsomhed og en vilje af stål. Vi ved, hvad mod det kræver at udvikle, drive og forny produktionen og er parat til at bidrage med vores energi.

 

Logo for Fortiva - Udstiller på Spånligaen 2020

Hexagon Metrology Nordic

Hexagon er en global leder inden for sensorteknologi, software og autonome løsninger

Vi sætter data i gang for at øge effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten på tværs af industri-, fremstillings-, infrastruktur-, sikkerheds- og mobilitetsapplikationer.

 

Logo for Hexagon - Udstiller på Spånligaen 2020

JR TOOL

Vejen til vækst går altid gennem ny viden og en skarp sans for detaljer. JR Tool har begge dele.

Vi har 15 års erfaring, som du kan mærke i din hverdag. Vi nøjes nemlig ikke med at sælge kvalitetsværktøj; vi kan også hjælpe med at optimere dine maskiner.

 

Logo JR Tools - Udstiller på Spånligaen 2020

KJV

En af landets førende leverandører af Skærende værktøjer, Svejseudstyr, Transmissioner, Værktøj, Tekniske Artikler, Værktøjsmaskiner og Automationsløsninger

Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut. Du behøver kun én samarbejdspartner, og vi leverer en færdig værktøjsløsning med al den dokumentation, du har brug for.

 

Logo for KJV - Udstiller på Spånligaen 2020

Kyocera Unimerco

Kvalitetsproduktleverandør af skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Vi tilbyder totalkoncepter baseret på omfattende viden og kompetencer.

Vores systematiserede arbejdsmetoder medvirker til at sikre kunderne de bedst mulige produktionsbetingelser. Vi rådgiver ifm. værktøjsvalg, procesrækkefølge og optimering af bearbejdningsparametre og meget mere.

 

Logo for KJV - Udstiller på Spånligaen 2020

Maskinfabrikken Polund

Vi tager udgangspunkt i kundens udfordringer og løser, i et tæt samarbejde, alle kundens opspændingsopgaver

Vi hjælper vore kunder med at udnytte deres produktionskapacitet optimalt. Derfor tilbyder vi hurtige og fleksible opspændingsløsninger til hver enkelt metalbearbejdende maskine.

 

Maskinfabrikken Polund Logo - Udstiller på Spånligaen 2020

OK A.M.B.A

OK er Danmarks autoriserede distributør af Rhenus’ anerkendte kølesmøremidler.

Med andre ord, så får du et af branchens bedste, bredeste og mest innovative produktprogrammer. Især til metalbearbejdning.

 

Logo for OK - Udstiller på Spånligaen 2020

Quaker-Houghton Danmark

Den globale leder inden for industrielle procesvæsker, vi forbedrer og innoverer løbende, så vores kunder kan være på forkant i en foranderlig verden.

Hvis det er lavet af metal, hvis det er valset, skåret, tegnet eller støbt, er Quaker Houghton der, optimerer processer, reducerer omkostninger, fremmer sikkerhed og bæredygtighed … og driver fremskridt.

 

Logo Quaker Houghton Denmark - Udstiller på Spånligaen 2020

SCHUNK Intec A/S

Verdens kompetenceleder inden for gribesystemer og spændeteknologi og førende teknologileverandør af robotter og produktionsmaskiner.

Verdens største produktportefølje af gribesystemer og spændeteknologi med mere end 11.000 standardkomponenter

 

Logo Quaker Houghton Denmark - Udstiller på Spånligaen 2020

Tibnor

Tibnor forsyner industrien I Norden og de baltiske lande med stål, metaller og bearbejdningstjenester. Vores drivkraft er at gøre en forskel for alle vores kunder.

Smartere løsninger betyder mere konkurrencekraft og effektivitet for os alle, hvilket resulterer i, at vi i fællesskab gør den nordiske industri endnu stærkere.